Om

Om Anita

Lidt om Anita Hummelshøj Mikkelsen.

Din personlige guide på rejsen

Min mojo


Jeg har god energi, er kærlig og smilende. Jeg er både vild og stille, overfladisk og dyb. Jeg er hurtig og nogle gange for hurtig. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til hver eneste dag. Hver gang jeg byder en ny kunde velkommen bølger der en glædesrus og en nysgerrighed gennem min krop - for nu begynder endnu en rejse mod at stå stærk og fri.

Min vision


Jeg ønsker at inspirere mange tusinde mennesker, hvert eneste år, til at stå stærkere og friere i at være dem selv. Det gør også, at jeg ind imellem må overvinde min frygt for ikke at slå til eller for at lave fejl. Men pyt, for jeg har en tosset modig sjæl, som hver eneste dag presser på og driver mig frem mod at lykkes med mere og mere. 

Mine værdier


Jeg lever ud fra værdierne kærlighed, ærlighed, tillid og taknemmelighed. Faktisk synes jeg at disse værdier er så vigtige, at jeg har skrevet en hel bog om, hvorfor vi alle bør have dette afsæt for livet. Bogen hedder 'Stærk og fri - f*ck overfladiskhed og kom ind til kernen'. Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være.

Hvem er jeg?

Jeg er den, som hjælper dig til at prioritere selvkærlighed og leve et liv i balance. Et liv, hvor du oplever at være stærkere og friere.


Jeg er en kærlig, ærlig og handlekraftig sjæl. Jeg brænder for at hjælpe, og du er landet her, så vi to har mulighed for at mødes.


I dag er jeg et stærkt og frit menneske, der ikke går på kompromis med hverken livet eller kærligheden. Sådan har det ikke altid været.


Jeg har taget nogle større sværdslag gennem livet og måske du kan nikke genkendende til, at du selv har bevæget dig i sjælsudfordringer. Måske er du der lige nu, godt i gang med at arbejde dig fremad og måske har du stadig benarbejde til gode.


Lad mig tage dig i hånden og lad os følges ad.

Coach, Clairvoyant, Healer, NLP practitioner, Team- og relationscoach, Certificeret i styrkeprofiler og adfærdsprofiler, Ledelseskursus, Pædagoguddannelse, Ledelseserfaring, her ud over ved jeg en hel del om mennesker i alt almindelighed. Gik selvstændig d. 1.1.2009 og har samarbejdet med mennesker i ledelsespositioner, på byggepladser, i skoven, på kontorer, i privatregi, i min klinik og har leveret alt fra personlige sessioner, over teambuilding til kurser og workshops. Foredrag har jeg også afholdt mange af gennem tiden. 2 bøger er udgivet. Den ene bog 'Indtryk/Udtryk' kan kun fås hos mig. Den anden bog 'Stærk og fri - f*ck overfladiskhed og kom ind til kernen'' kan du få hjem i enhver boghandel og her hos mig.


Helt enkelt: Er du et menneske så finder vi ud af det ❤️

Jeg ved, hvad det kræver at udvikle sig - og selvudvikling er ikke for tøsedrenge. Det er for sådan nogle, som dig og mig, der utrættelig møder livets glæder og smerter fordi vi ved, at vi ALTID står stærkere og friere på den anden side. Nogle gange alene. De fleste gange i samarbejde med andre.


Anita