Gratis

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg hjælper fortravlede mennesker med at føle sig stærkere & friere. Jeg skaber et personligt frirum til dig og din udvikling ved at yde hjælp til selvindsigt gennem traditionelle og spirituelle tilgange

Denne meditation hjælper dig til at få energien tilbage.


God i en travl hverdag.


Du kan lytte her alt det du vil...  Youtube leder dig nok ind til min liste af flere gratis meditationer efterfølgende. Også her må du tage for dig af retterne.


TIP: Har du fået lyst til mere af lignende karakter er du velkommen til at anmode om medlaemsskab i min lukkede facebookgruppe: MEDITATION * ENERGI ' NÆRVÆR. Her er det ikke helt gratis, men du slipper med 44 kr. om måneden og har adgang til mange mange flere og der tilføjes en ny ca. hver måned. Vil du høre mere om det så smid mig en mail: 

Har du mon stress?  


Lav din egen stresstest her


Når du besvarer testen skal du have fokus på dine oplevelser den sidste uges tid. Og, der findes ingen 'måske' så du skal beslutte dig for om det er et 'JA' eller et 'Nej' du vil gå med.


Scorer du højere end 100 point så giv mig et ring eller et skriv. Jeg er klar med lidt gratis her og nu tip til dig og gode stressfrie coachingsessioner, hvis du behøver mere.