Stressfri

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

ER DU STRESSET OG VIL DU GERNE VÆRE FRI?

Oplever du at være stresset, så er det en rigtig god idé at arbejde på at gøre dig stressfri. Lige her er det en dårlig idé at vente og se tiden an. Du skal handle nu - jo før du kommer i gang med at få sagt farvel til de dårlige vaner, der har sneget sig ind i din hverdag, jo hurtigere er du tilbage på benene igen.


I mit forløb arbejder vi ikke alene med at slippe stressen. Vi sikrer os også, at du har værktøjer til at stå stærkt i dig selv bagefter. Så stærkt, at du ikke behøver at løbe ind i stress igen. Først slipper vi stressen. Dernæst opbygger vi dig med nye og bedre vaner.


Vi tager fat i både krop, sind og sjæl.

DINE MULIGHEDER

STRESSFRI


Du har 15 sessioner med mig. De første sessioner bruger vi på forudsætningerne for, at du slipper stressen og de sidste sessioner opbygger vi dig, så du står stærkt i dine nye gode vaner.


For dig, der er stresset og gerne vil slippe det en gang for alle.


Sessionerne foregår online.


Pris: 19.500 kr.

STÆRK & FRI


For nogle giver det rigtig god mening at fortsætte den personlige udvikling. Derfor er det naturligt at fortsætte på min dannelsesrejse 'Stærk og fri' efter endt stressfri forløb. 


Det er også muligt at inkludere din stressfrie rejse i Stærk og fri forløbet.


Pris: Det snakker vi om da der kan være flere måder at kombinere det på.

Er du i arbejde? Så kan det være værd at undersøge om din arbejdsgiver vil dække dit/dine forløb hos mig. Tjek det ud med din leder. Flere og flere arbejdspladser, har fundet ud af at stress sjældent kun er arbejdsmæssig eller kun er af private grunde. Når virksomheden betaler er det også en investering i at få en god medarbejder tilbage igen.

Ved du?

Stress er en sund reaktion på usunde oplevelser.

Tid for at tage dig kærligt af dig selv?

Når du er i stress oplever du, at din krop taler til dig. Den giver dig hovedpine, fysiske smerter, tankemylder m.v. og jo før du lytter jo bedre. 


Lytter du ikke, kan kroppen begynde at råbe til dig. Det gør den i form af hjertebanken og ved at igangsætte andre værre følgereaktioner som angst, depression og hjertekarsygdomme (fx. blodprop, forhøjet blodtryk...)


Din krop er din ven og den vil passe godt på dig, derfor taler den. 


Kontakt mig i dag og lær, hvordan du kommer af med stress, forebygger at det kommer igen og opbygger en stærkere og friere vej frem for dig.

LAD OS TALE
RING 28740002 

Er du i tvivl om nogle af mine ydelser?

Har du behov for at vide mere?

Så lad os tale sammen så du bliver afklaret

unsplash