Meditation smagsprøve

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg hjælper dig med at åbne op for dit kærlige hjerte, for dig selv og dit liv, så du er stærk og fri i at være dig i dit liv ❤️

De 5 guddommelige meditationer - en smagsprøve

Jeg ved godt at det kan være svært at købe ind i blinde og det skal du heller ikke. Derfor får du her en gratis smagsprøve på den første af de 5 guddommelige og transformerende meditationer.


Den er rå, ærlig og nøgen, som livet selv og sådan skal den være - kan du leve med at tage meditationen og livet som det er eller har du nogle overbevisninger om det perfekte, som står i vejen for nydelsen?


Læn dig tilbage og lyt til den ad flere omgange og mærk, hvad den giver dig. Giv dig selv lov til at tage i mod. Din forandring vil mærkes over de kommende dage.


Husk, at denne her meditation alene er den første af i alt 5 guddommelige meditationer og ikke kan stå alene. De er kommet ned som 5 meditationer i en serie, du skal indtage i kronologisk rækkefølge for den fulde effekt.


Tag høretelefoner på for den bedste oplevelse - skru ikke for højt op.


Versionen du får her er med baggrundsmusik. I materialet du køber findes alle meditationer med og uden baggrundsmusik, så du kan vælge den version du personligt foretrækker.


Lyt til den så mange gange du ønsker og vid at den fulde transformation først sker efter du har fulgt alle 5 meditationer.


Modtag glæde, lys og overflod på alle plan.


Rigtig god fornøjelse


O.B.S.

Vær opmærksom på, at du pga. den højre frekvens meditationerne arbejder i, kan risikere at opleve fysisk ubehag, såfremt du har blokeringer, gammel energi, stress eller andet du skal arbejde med.


Derfor skal du høre hver meditation nogle gange. Bliv ved indtil du mærker glæde, styrke, frihed og kærlighed ❤️ Gerne over flere dage.

Det her er de sejeste meditationer jeg nogensinde har oplevet.

De fører mig langt ud over min bevidstheds grænser og ud i universet. Der, hvor jeg mærker den største forbundethed med ALT i verden og især med kærlighedens kraft, livskraften og med alt, der løfter mig op i energien.

Jeg tankes op, jeg mærker den dybtfølte glæde over livet, over at være til og over at være mig. Jeg forbindes med mine dybeste rødder og mærker det lys jeg er.

Jeg føres ud over mine hæmmende tanker, mine begrænsede overbevisninger og ind i troen og tilliden til livet, til verden, til mig. Jeg går med de dybeste vejrtrækninger, jeg går ud over mine begrænsninger og ind i overgivelsen til, at jeg er et magisk væsen, der kan langt mere end jeg endnu har vist verden.

Det er dybt, det er nærværende, det er vildt og glædeligt... Det er!

Jeg kommer ind i en værenstilstand, som er ubeskrivelig kraftfuld og efter endt meditation sidder jeg taknemmelig tilbage med en ubeskrivelig lyst til bare at være mig og til at indtage og omfavne mig selv og selve livet.

Disse 5 guddommelige og transformerende meditationer SKAL opleves.

De er indtalt af mig, men er et kanaliseret flow, som er så smukt, at jeg også selv bjergtages og begejstres over at høre dem igen og igen. De hjælper mig ud over mine jordiske begrænsninger og ind i det vildeste flow, hvor jeg åbner mig op for at udleve mig selv mere modig og mere levende end før.

Er du klar til at løfte dig selv stærkt videre i livet?

Giv dig selv lov til at stråle og til at overvinde dine begrænsninger ❤️

De virker også selv om du ikke anser dig selv for at være spirituel. Det handler om, at du overgiver dig til, at gøre noget godt for dig selv, som jeg ved, vil løfte dig og hjælpe dig mod en stærkere og friere version af at være dig.