The Dome Of Light

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Fællesdag inkl. The Dome Of Light

Livskraft og nærvær

d. 24. nov. i Odense - 2023 og d. 19. jan. i Århus -2024

Jeg vil gerne invitere dig med til fællesdag i Århus og i Odense


Når jeg har afholdt en dag med The Dome Of Light, giver flere af deltagerne efterfølgende udtryk for, at de føler sig lettere når de går hjem end da de kom. Dagens magi og energi havde ramt dem.


Vi ser indad, heler og samler.


"Det var virkelig en rigtig god dag med god energi og masser af hjerterum". Sagde Heidi S.


The Dome Of Light er et guddommeligt og kærligt energifelt jeg får lov at dele med dig. I det felt, i det rum holdes du og alt hvad du er - for du er præcis, hvor du skal være lige nu. I dette rum vokser selvkærligheden og kærligheden til livet i det hele taget.


"Det var en helt igennem magisk dag". Sagde Carina H.


Vi bruger dagen på at opbygge energien og glæden. På at gøre dig i stand til at rumme de indsigter, der venter på din accept og imødekommelse.


"Det var en magisk eftermiddag, fyldt med overraskelser". Sagde SusanneMit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen og det vil glæde mig at se dig til fællesdagen. Jeg lever af at hjælpe dig til at leve et liv, hvor i du er stærk og fri i at være dig. Min styrke er, at jeg elsker mig selv og også elsker at hjælpe dig, når du er klar. Jeg vil gerne, at du lykkes. Du er vigtig.


Du får adgang til min livslange erfaring i at hjælpe andre godt på vej. Min erfaring er bred da jeg rummer alt fra traditionel coaching over NLPpraksis til mere spirituelle tilgange, som healing og clairvoyance og så er livskundskabens rødder dybe.


Vi bruger dagen på at rumme os selv og hinanden gennem dagens mange forskellige sanse- og udviklingsrum. Der er både stille, dybe, nære, sjove, lette og forløsende rum at træde ind i rent fysisk, mentalt, energetisk og sjæleligt.


Giv dig selv en nærende og udviklende fridag.


"Det mest givende jeg nogensinde har prøvet" Sagde Tina T.


Du får en dag fuld af livskraft og nærvær

Du skal have lyst til at lege og lære


Du skal have lyst til selvudvikling


Du skal turde udfordre dig selv eller have mod på at prøve nyt


Du har enten et mål du gerne vil nå eller også er du et sted, hvor du kan mærke, at du trænger til at være med dig selv og din egen indre/ydre udvikling


Måske længes du efter mere tid og fokus på dig selv og efter at finde din plads i livet


Du trænger til selvforkælelse

TAK FOR LYSET

Ann

Det føles som om, at vi er på vej ind i en ny tidsalder. Der er en ny energi der summer i luften omkring mig. Jeg forsøger at finde fodfæste. At finde ind til essensen af mig og finde ind til den forandring jeg så tydeligt fornemmer.


Denne forandring har gjort mig til et spirituelt søgende menneske. Jeg er startet på “Stærk og fri” med Anita. Jeg er også i gang med Masterclass i englekort.


Det har betydet, at jeg er begyndt både at lytte til og stole på mig selv og min intuition. Den lille stemme inden i, som jeg så ofte har ignoreret, har nu endelig fået plads til at være en væsentlig større del af mig. En del der hver dag vokser og bliver stærkere.


Da jeg hørte om fællesdagen og The Dome of Light, var jeg ikke spor i tvivl om, at jeg skulle med. Også selv om jeg ikke anede hvad The Dome of Light var. Først troede jeg at det var en bygning i Århus. Men det viste sig at være noget helt andet...


Det er svært at finde ord for, hvad The Dome of Light er, men måske det kan beskrives som en slags guidet meditation. En form for rejse ind i min egen sjæl, til et sted i universet, hvor en helt ny energi flyder frit, og hvor man bliver fyldt op med lys og kærlighed.


På dette sted, denne The Dome of Light, fandt jeg en tro på mig selv og det menneske JEG er. Jeg fik tillid til, at jeg var og er præcis der hvor jeg skal være i livet og at jeg er præcis som jeg skal være.


Denne kærlige og livgivende energi som strømmede igennem mig, har jeg taget til mig og med mig derfra. Jeg føler, at jeg vokser en lille smule hver dag og at jeg blev bekræftet i, at jeg er på rette spor. MIN vej, som kun jeg kan gå, blev fyldt med et varmt og kærligt lys og jeg kan træde ud af det mørke, der har været en del af mit liv, alt for længe.


Jeg ville af hele mit hjerte ønske at hele verden kunne få lov til at møde dette magiske sted. På den ene side kan det føles lige så fjernt som Ønskeøen fra Peter Pan, og på den anden side er det nu en del af mig, der lyser op dybt inde i min sjæl, og som er lige så nær som min krop og mit hjerte. The Dome of Light kan ikke forklares. Det skal opleves.


Lidt om Anita 


Jeg ved meget

Min sjæl ved mere

Jeg evner at trække på dens viden og visdom


Jeg er spirituel

Jeg er hjælpsom

Jeg er forbundet med naturen og med mine medmennesker

Jeg har god energi på at inspirere dig

Min mojo


Jeg har god energi, er kærlig og smilende. Jeg er både vild og stille, overfladisk og dyb. Jeg er hurtig og nogle gange for hurtig. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til hver eneste dag. Hver gang jeg byder en ny kunde velkommen bølger der en glædesrus og en nysgerrighed gennem min krop - for nu begynder endnu en rejse mod at stå stærk og fri.

Min vision


Jeg ønsker at inspirere mange tusinde mennesker, hvert eneste år, til at stå stærkere og friere i at være dem selv. Det gør også, at jeg ind imellem må overvinde min frygt for ikke at slå til eller for at lave fejl. Men pyt, for jeg har en tosset modig sjæl, som hver eneste dag presser på og driver mig frem mod at lykkes med mere og mere. 

Mine værdier


Jeg lever ud fra værdierne kærlighed, ærlighed, tillid og taknemmelighed. Faktisk synes jeg at disse værdier er så vigtige, at jeg har skrevet en hel bog om, hvorfor vi alle bør have dette afsæt for livet. Bogen hedder 'Stærk og fri - f*ck buzzwords og kom ind til kernen'. Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være.

Dagens indhold emmer af kærlighed og nærvær

På denne dag prioriterer jeg, at du udvikler dig i din egen helhed. Når du åbner op for at udvikle dig er det vigtigt, at du har dig selv med på alle plan. Derfor vil du opleve, at vi kommer omkring både krop, sind og sjæl i forløbet. Den bedste udvikling er den, der inkluderer hele dig.


Heidi, som deltog på sidste fællesdag siger: Jeg deltog i fredags på den fysiske hyggedag, som Anita havde arrangeret i Århus. Det var en virkelig god dag, hvor der var tid til at snakke med hinanden. Dejligt at møde andre, som er på den samme rejse som mig/i gang med personlig udvikling. Der var også tid til fordybelse i nogle nye arbejdsredskaber, som Anita gav os. Vi prøvede redskaberne af og fik også prøvet vores egen spirituelle kraft og meget mere. Det var virkelig en rigtig god dag med god energi og masser af hjerterum. Jeg vil gerne deltage i sådan en dag igen og kan varmt anbefale andre at prøve det også.
Heidi (Deltager på stærk og fri – din personlige dannelsesrejse)

DAGENS PROGRAM

Kl. 11 - 13 Velkomst, klangoplevelse og sansetræning

Åbner op for dine evner til at modtage budskaber fra universet. Styrker dine naturlige clairvoyante evner. Om du er ny eller trænet er ikke vigtig, øvelserne er for alle.
Tilgangen er legende. Derfor er det både sjovt og let at lære at åbne op.

Vibeke Gadeberg (Gadeklang på insta) gæster os med en klangoplevelse, som åbner dagen og dig op.

kl. 13 - 14  Frokost

Du kan følges med nogle af de andre ind i byen og købe din mad eller hav din egen madpakke med.

I frokostpausen vælger du selv, om du behøver ro eller at være social.

kl. 14 - 14.30 Opsamling

kl. 14.30 - 15  The Dome Of Light

Et enormt kraftigt healingsfelt jeg åbner for dig, som du kan træde ind i. Giver en mærkbar forandring.

kl. 15 - 16  Stilhed

Tid med stilhed kan være svær at finde i en travl hverdag. Tid for nærvær med dig selv, for refleksion, meditation, hvile eller hvad du må behøve. Måske udstrækning og det at mærke din krops tilstand er det du behøver.

kl. 16 - 17  Kraftcirklens magi

Du mærker glæden ved at holde rum for andre og ved at modtage indtryk, som er med til at understøtte dig og din vej gennem livet.

kl. 17 - 17.30  Trommehealing

En trommehealing, der samler alle dagens indsigter og integrerer dem i dig. Dybt og dejligt.

Note: Dagens indhold kan variere lidt i forhold til dagsplanen og energien. Du kan dog altid være sikker på at opleve The Dome Of Light og trommehealingen.

Efter dagen er du i bedre kontakt med dig selv. Måske har du det ligesom Carina, der oplevede at dagen var magisk.

Det var en helt igennem magisk dag og fantastisk at mødes med de andre fra gruppen. Det gav noget helt andet at mødes i virkeligheden og lære hinanden at kende på en anden måde. Det var virkelig inspirerende at høre noget af de andres historier. Anita havde lavet nogle gode øvelser og meditationer. Jeg tog hjem med en dyb glæde og en helt utrolig grounding.                    Carina H.

Helt enkelt skal du mærke efter, om du er klar til at forkæle dig selv med en god dag

👇 DETALJER FOR DAGEN I ÅRHUS D. 19. SEPTEMBER 2024 👇

DAGEN FOREGÅR HER✅ MANU:VISION
Mejlgade 28, over gården, 1. sal

8000 Århus C.


✅ Der er 1,7 km. fra Århus Banegård. Gåtid ca. 16 min.


✅ Parkering i bil er billigst i Navitas' p-kælder. Gåtid ca. 6 min.


✅ Kommer du i god tid er det nemt at købe din frokost på vejen. Eller du kan spotte gode madsteder på din vej. (Info: Stedet har køleskab)


PRIS OG FORPLEJNING👉 Vand samt sødt og sundt snack hele dagen. Chokolade, frugt, nødder, kage m.v.


👉 1100 kr. (kan betales i 1 - 4 rater)


HUSK


👉 Notesbog og skrivegrej


👉 Behageligt tøj + varme sokker


👉 Drikkedunk, kaffe/te, andet


👉 Dig selv og dit gode hjerte

DIT UDBYTTE❤️ At blive bedre til at mærke dig selv og dine naturlige clairvoyante evner


❤️ Du er bevidst om, at du må gerne fylde og tage din plads i livet


❤️ Du ved, at der er masser af læringer i livet og er klar til at gå ind og modtage dem.


❤️ Du oplever at være i balance med dig selv og oplever en ro i både dig og i dit liv, som du altid kan komme ind til.

👇 DETALJER FOR DAGEN I ODENSE D. 24. NOVEMBER 2023 👇

DAGEN FOREGÅR HERDrop In YOGA
Vestergade 75E, 4. sal (Elevator)
5000 Odense C


✅ Der er 1,3 km. fra Odense Banegård. Gåtid ca. 14 min.


✅ Parkering i bil er muligt i P-huse i nærområdet


✅ Kommer du i god tid er det nemt at købe din frokost på vejen. Eller du kan spotte gode madsteder på din vej. Du kan også selv medbringe mad. (Info: Stedet har ikke køleskab)


PRIS OG FORPLEJNING👉 Vand samt sødt og sundt snack hele dagen. Chokolade, frugt, nødder, kage m.v.


👉 1100 kr. (kan betales i 1 - 4 rater)


HUSK


👉 Notesbog og skrivegrej


👉 Behageligt tøj + varme sokker


👉 Drikkedunk, kaffe/te, andet


👉 Dig selv og dit gode hjerte

DIT UDBYTTE❤️ At blive bedre til at mærke dig selv og dine naturlige clairvoyante evner. Du heales.


❤️ Du er bevidst om, at du må gerne fylde og tage din plads i livet. Du heales.


❤️ Du ved, at der er masser af læringer i livet og er klar til at gå ind og modtage dem. Du heales.


❤️ Du oplever at være i balance med dig selv og oplever en ro i både dig og i dit liv, som du altid kan komme ind til. Du heales.

VI HAR VÆRET MED FØRJeg viste ikke, hvad eftermiddagen ville bringe.

Den var fyldt med forskellige spændende øvelser,

som meditation og healing.


Det var en magisk eftermiddag, fyldt med

overraskelser og samvær med de skønneste

kvinder ♥️♥️♥️


Det kan varmt anbefales 🙏🙏

Kh Susanne FÆLLESDAGEN AFHOLDES D. 19.1.2024 I ÅRHUS

FÆLLESDAGEN AFHOLDES D. 24.11.2023 I ODENSE