Masterclass i englekort_De 7 chakra


Masterclass

Jeg hjælper dig med at åbne op for dit kærlige hjerte, for dig selv og dit liv, så du er stærk og fri i at være dig i dit liv ❤️

MASTERCLASS I ENGLEKORTOPLÆG OG FORMIDLING


De 7 chakra

Lad dit kraftfelt åbne sig

På dette forløb vil du udover træning i din kunnen med kortene også opleve en stærk personlig udvikling, da alle de unikke oplæg hver især prikker til dig og til, hvor du står i livet lige nu. En fantastisk oplevelse venter forude.

Englekort

Denne masterclass er for dig, der elsker at arbejde med dine englekort.

Om du benytter kortenes budskaber til dig selv, til venner eller i professionel sammenhæng er ikke afgørende. Du kommer under alle omstændigheder ud på den anden side, som en langt stærkere og mere selvsikker kortlæser end da du tilmeldte dig.


Jeg glæder mig til at have dig med på kurset.


Nærvær og udvikling

Du kan forvente mit nærvær og min interesse i dig og i din læring

Se kurset som det sted, hvor du må lege, fejle, undersøge, erfare, lære og hygge dig.


Du vil mærke mit nærvær, dine medkursister og dig selv. Der er en læring i alle oplevelser på dette kursus og din energetiske udvikling begynder allerede når du tilmelder dig.


Jeg ved, at du er fantastisk og jeg ved, at vi får en vis rejse ind i kortenes univers.


✅ Fokus på, hvordan du læser kortene


✅ Fokus på, hvordan du trækker og lægger kortene op


✅ Fokus på, hvordan du formidler budskaberne til din modtager

Marianne - tidligere kursist

Sender min dybeste tak for at få lov til at deltage i kurset MASTERCLASS I TRANSFORMATION MED ENGELKORT.  

 

Et kursus, der lærte mig at læse engelkort via min intuition. Et meget spændene kursus, hvor man også blev klogere på sig selv.  Anita du er en fantastisk lærer, der forklarer med en ro og indsigt jeg vil påstå alle kan forså.

 

Kan kun anbefale enhver, der ønsker og lære at læse engelkort dette kursus. Vil sige at efter dette vil man kunne læse alle former for kort og ikke mindst komme så meget tættere på sig selv.

 

Af hjertet Tak Anita.

 

De kærligste hilsner

Birgitte Nielsen.

Masterclass - De 7 chakra

Kortene er dit værktøj når du samarbejder med universets højeste

Kortene er dit personlige redskab til at hente visdom og indsigt om situationer, relationer og livsoplevelser.


Du kan trække kort på stort set alt i livet. Verden ligger åben for dig og det gør din personlige udvikling også. Når du samarbejder med kortene vil du naturligt udvikle dig i dette samspil. 


Denne masterclass har temaet DE 7 CHAKRA - Lad dit kraftfelt åbne sig og indeholder 7 berigende oplæg. Alle oplæg er unikt designet af mig, hvorfor det også er det eneste sted du vil kunne få disse relevante og nærende oplæg. Jeg ser frem til at introducere dig for deres unikke egenskaber.

Nedenfor får du en kort præsentation af de 7 oplæg, du lærer at benytte og formidle. Dybden får du ved din deltagelse.


På kurset vil vi lægge oplæggene for hinanden. Det er vigtigt, at du kender oplæggenes indhold og opbygning både som formidler og modtager. Det gør dig langt stærkere og mere sikker, når du står og skal benytte dem efter kurset. Alle oplæg arbejder med at åbne det kraftfelt, der ligger i hvert chakra.🌿 Se din rodkraft

Her fås indsigt i, hvad dit kraftfelt i rodchakraet består af. Hvad der skal fokus på for at afbalancere dit rodchakra, samt hvad resultatet bliver af denne afbalancering.


🌿 Se din passion og livskraft (Hara)

Her får du essensen af din passion. Du får råd og vejledning fra ildens vogter og ser livskraftens søjle.


🌿 Se balancen ml. ego og sjæl (Solar plexus)

Du modtager budskaber fra både ego og sjæl. Du får indsigt i dit balancepunkt så du kan finde fred med at være sjæl i den fysiske krop.


🌿 Hjertet kalder

Her får hjertet lov til at give ud af alle dets budskaber til dig om ubalancer og balancer. Dit indre barn taler med og giver dig afbalancering.


🌿 Kommuniker (Hals)

Du får indsigt i dine indre og ydre dialoger og får hjælp til at se, hvilke  budskaber du skal formidle nu.


🌿 Dine guider taler (Tredje øje)

Her vrimler det frem med indsigt om hvad du skal huske, undgå og ligeledes får du masser af temaer for de kommende uger og måneder m.m.


🌿 Kronen på værket

Afbalancering og indsigt i din guddommelige gave. 
Alle oplæg er relevante for personlige udviklingsprocesser. Alle oplæg giver dig indsigt og afbalancering. De er stærke og vil hjælpe dig ind i en opløftende og støttende energi på din vej frem de kommende måneder. Oplæggene indeholder fra 9 til 18 kort.


Fra kursusdeltagelsen får du alle oplæg samlet i et hæfte til fri download og benyttelse. Efter endt masterclass kan du let benytte alle oplæg.


Du er tryg ved at lægge og læse kortoplæggene for dig selv og for andre.


Du evner at læse kort uden brug af guidebog og du føler dig sikker i din formidling og i din kontakt med kortene og universet.


Du træder ind i en periode med meget personlig udvikling alt imens du styrker dine spirituelle evner og dit samarbejde med kortene.

Erfaring med englekort er vigtig

Tilgang og erfaring er vigtig

Du skal have arbejdet med englekort privat eller fagligt før du kan deltage på dette kursus. Har du deltaget på mit englekort for begyndere og har du brugt dine englekort siden kurset er du også velkommen. Du skal ikke være helt nybegynder - der er et andet kursus til dig.


Selv om du føler dig meget velbevandret i englekort vil her altis være noget at komme efter da vi arbejder på alle plan; personligt, spirituelt og fagligt formidlingsmæssigt.Det du behøver er:


❤️ En lyst til at lære nyt


❤️ En forståelse for, at du kan samarbejde med kortene og med det gode i verden, der er større end dig selv


❤️ En erfaring med at trække og lægge kort for dig selv eller for andre


❤️ At turde slippe guidebogen og være åben for, at du alligevel kan lykkes med din læsning


❤️ En åbenhed for at modtage såvel som at give budskaber 


❤️ En åbenhed for at der findes flere sandheder end din egen


❤️ En lyst til at lege og til at møde nye dejlige bekendtskaber


❤️ En kærlig tilgang til dig selv og til dine medmennesker


❤️ Nysgerrighed på dig selv, på ny læring og på livetMin erfaring er, at der altid er en dybere mening med, hvorfor en bestemt gruppe mennesker mødes på min dannelsesrejse og på mine kurser og masterclass' - Derfor ved jeg også at der vil være en dybere mening med din deltagelse når du tilmelder dig dette kursus.


Hvad du går fra kurset med af erfaringer, indsigter og læringer omkring dig selv, dine evner, dine medmennesker og om livet i sin helhed ved du og jeg ikke på forhånd, men jeg ved, at du oplever præcis det du behøver at opleve i dit liv lige nu.


Kan du mærke at denne masterclass er for dig?


Kan du mærke at noget i dit indre rører på sig?


Kan du mærke, at du noget venter dig her?


Så tøv ikke - tilmeld dig nu

Marianne - tidligere kursist

Anita er super skarp og dygtig og jeg har deltaget i tidligere kurser hos Anita og var nu klar til at lære mere, så hendes masterclass kursus kom som sendt fra himlen og var klart alle pengene værd.


Det blev et spændende kursusforløb med plads til at gå i dybden med personlige oplæg og jeg fik god sparring, fin vejledning samt gode råd, som jeg har taget med mig og brugt i min daværende situation og beslutningsproces. En af gangene i forløbet var jeg forhindret i at være med, men fik optagelsen af kurset tilsendt og så bliver det jo ikke nemmere :)


Anita er et hjertelig menneske med begge ben på jorden, meget intuitiv og med stor visdom. Hun formidler sin viden på en dejlig pædagogisk og kærlig vis.


Kh Marianne Gammelgaard

Vi er sammen online

Praktisk og godt at vide

Denne masterclass foregår online og for dig, der ikke er bekendt med online møderummet 'zoom', vil der følge en vejledning med.


På et tidligere kortkursus sagde Helle 'Det er godt og nærværende selv om det foregår online. Vi kan let samarbejde to og to og vi kan fint vise hinanden kortene og tale sammen


Don't worry, be happy


👉 Vi mødes online 8 x 2 timer.


👉 Du skal selv have adgang til et eller flere kortsæt du har lyst til at arbejde med.


👉 Det er godt, at du er klar 5 min. før hver gang, så vi kan begynde til tiden.


👉 Under kurset vil vi have en lukket facebookgruppe, hvor vi kan kommunikere med hinanden, stille spørgsmål og evt. aftale indbyrdes træninger mellem de enkelte kursusgange, hvis lysten er der til det. Det er også herinde du kan stille alle de spørgsmål til mig, der måske dukker op undervejs. Så vil jeg besvare hurtigst muligt, så du ikke behøver at vente til næste gang vi ses online på kurset.


👉 Straks efter din tilmelding kan du tilgå den online læringsplatform. Her finder du et velkomstbrev og når kurset begynder er det også her du kan downloade korthæftet samt se alle replays. Mens du venter på at kurset begynder kan du, hvis du lyster, varme op med de 2 ekstra kortoplæg du får adgang til i læringsforum straks efter din tilmelding.


👉 Datoer


Søndag  d. 21.04.24    kl. 10.00 - 12.00

Søndag  d. 28.04.24   kl. 20.00 - 22.00


Mandag d. 06.05.24  kl. 19.00 - 21.00

Tirsdag   d. 14.05.24   kl. 19.00 - 21.00

Torsdag  d. 23.05.24  kl. 20.00 - 22.00


Søndag  d. 02.06.24  kl. 10.00 - 12.00

Mandag d. 10.06.24   kl. 19.00 - 21.00

Mandag d. 17.06.24   kl. 18.00 - 20.00👉 Kan du ikke deltage en gang eller to, kan du se kurset på replay og evt. aftale med en medkursist, at du får øvet kortoplægget sammen med ham/hende.👉 Værdien af alle 8 kursusmoduler, de 7 oplæg og retten til at bruge dem samt min inspiration og sparring er 4800 kr. (ratebetaling er en mulighed)👉 Når du bliver i tvivl om noget, så spørg mig

👇👇👇TILMELD DIG HER 👇👇👇


Anita Hummelshøj Mikkelsen - inspirator

Jeg er her for dig

Jeg har god energi, er kærlig og smilende. Jeg er både vild og stille, overfladisk og dyb. Jeg er hurtig og nogle gange for hurtig. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til hver eneste dag.


Hver gang jeg byder en ny kunde velkommen bølger der en glædesrus og en nysgerrighed gennem min krop - for nu begynder endnu en rejse mod at stå stærk og fri i sig selv og i livet.

Min vision


Jeg ønsker at inspirere mange tusinde mennesker, hvert eneste år, til at stå stærkere og friere i at være dem selv. Det gør også, at jeg ind imellem må overvinde min frygt for ikke at slå til eller for at lave fejl.


Men pyt, for jeg har en tosset modig sjæl, som hver eneste dag presser på og driver mig frem mod at lykkes med mere og mere.

Mine værdier


Jeg lever ud fra værdierne kærlighed, ærlighed, tillid og taknemmelighed. Faktisk synes jeg at disse værdier er så vigtige, at jeg har skrevet en hel bog om, hvorfor vi alle bør have dette afsæt for livet. Bogen hedder 'Stærk og fri - f*ck buzzwords og kom ind til kernen'.


Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være.

unsplash