PowerWork

Det er her du møder dig selv og din egen styrke


Dette udbydes ikke mangen til andre steder - læs mere...


Ring 28740002

Ring 28740002

Ring 28740002

Ring 28740002

Derfor er det helt unikt

 

Du vil i denne behandling opleve en helhed i den energi, du møder via behandlerne, David og Anita.


David og Anitas energier indeholder hver deres styrker og tilsammen udgør disse styrker en unik, smuk og kraftfuld helhed, som du vil kunne opleve i din behandling.


Behandlingen er helhedsorienteret og er du i forvejen bekendt med din egen energi og energiarbejde vil du kunne opleve når energierne mødes og på kærligste vis arbejder for dit bedste. Er du endnu ikke bekendt med din egen energi? Så lad dette blive din første personlige oplevelse med den.


Hvad kan du forvente?

 

Her træder du ind i en tidslomme, der alene er dedikeret dig og dit bedste. 


Allerede fra du har bestilt din tid begynder energiarbejdet og når dagen oprinder vil du blive budt velkommen og det er nu tid til at snakke stille og roligt inden essensen af energiarbejdet begynder. 


Efterfølgende er der ro til, at du kan samle dig og vi kan få en god snak og opfølgning på din oplevelse.


Alle behandlinger er individuelt tilpasset, hvorfor du alene skal nyde netop den energi der strømmer til dig.Hvorfor skal du komme her?

 

Du skal komme fordi, du oplever at noget kan være bedre end nu. Vi har fokus på helheden.


  • Fysisk
  • Mentalt
  • Energetisk
  • Spirituelt
  • Emotionelt

Du er altid hjertelig velkommen.

Hvad skal du selv gøre?

 

Det er vigtigt, at du ved, at du selv har ansvaret for dit eget liv og er klar til at følge op på din behandling, ved at være en aktiv medskaber af det gode resultat.


Du behøver ikke at forstå processen og energierne. Du behøver alene at have en åben tilgang samt en positiv forventning til oplevelsen.


Du skal have tillid til os, til dig selv og til processen. Denne tillid opbygger vi i fællesskab.


Vi udfører ikke mirakler. Vi udfører energiarbejde, hvilket til tider kan opleves mirakuløst, men igen er dette tilhørende din individuelle oplevelse.


Vi glæder os meget til at møde dig og til i samarbejde med dig, at arbejde med dine energier, til dit bedste.


David og Anita

Prisen er 1999 kr. for hele oplevelsen

Har du brug for flere behandlinger er prisen herefter 1899 kr.


Tip: Kom ca. 15 min. før din tid, så du lige kan lande. Afsæt her foruden 2 timer til behandlingen. Har du mulighed for det anbefaler vi, at du holder dagen fri fra arbejde, og tager tid til dig selv både før og efter behandlingen.


Referencer

"Jeg kom til jer med stress, noget uforløst fra barndommen og brystvægssmerter. Under sessionen mærkede jeg varme og ro. Faldt flere gange hen uden at sove. Bagefter var jeg bare træt. Rendte en del på potten om natten…

 

Dagen efter vågnede jeg med er sær følelse. Altså det er den jo egentligt ikke, men jeg kunne trække vejret meget bedre og uden en trykkende fornemmelse i brystkassen. Det er længe siden, at jeg har kunne trække vejret sådan. Det var sært… Som om muskler osv. havde glemt hvordan og at ”noget” var væk.

 

Den dårlige energi i kroppen var blevet taget væk. Jeg har oplevet, at meget er blevet lettere. Mere smil og søde mennesker omkring mig. Energien er blevet bedre i mig."

 

Henriette, 45 år , Off. Sundhedsmedarbejder 

For ikke så længe siden var jeg hos Anita og David for at få healing. Det var en stor oplevelse. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad jeg havde forventet skulle ske og om jeg ville kune mærke noget. Jeg havde i en lang periode haft smerter i alle led og især i lænden. Men hold nu op jeg blev mødt af to søde og rolige mennesker og lagde mig trygt på briksen, hvor jeg bare skulle slappe af og tage imod.


Jeg lukkede øjnene og nød den fredelige stemning og mærkede den utrolige varme, der strømmede fra deres hænder. Indimellem var det nærmest som om at der blev holdt en varmelampe tæt på mig. Jeg kunne kun mærke at deres hænder berørte mig ganske let eller var lige over mig. Der var især fokus på min lænd og mit hoved. Hele tiden føltes det behageligt og trygt.


Jeg vidste det ville tage cirka en time, og det gik så hurtigt.

Da jeg fik at vide at det var slut synes jeg der bare var gået et øjeblik.

Lige bagefter var jeg enormt træt, jeg fik lidt vand og tog hjem.


De første dage fik jeg faktisk lidt mere ondt i lænden, men så forsvandt det og alle de andre smerter forsvandt også. Jeg kunne igen gå lange ture uden at få ondt i hofter og knæ, mine lændesmerter forsvandt og jeg fik generelt et bedre velvære.


Jeg har ikke ændret i min livstil eller andet, så jeg er Anita og David dybt taknemmelig.


Her nogle uger efter er det stadig det samme, dvs. at det er en længerevarende virkning.


Som skrevet havde jeg faktisk ingen forventninger til, hvad der skulle ske og om det kunne hjælpe, så jeg er ikke i tvivl om effekten af behandlingen. Hvis jeg igen får problemer ved jeg godt hvor jeg søger hjælp.

 

Herdis, 58 år, Folkeskolelærer og koordinator. 

PowerWork

Unik og kraftfuld energiarbejde

Kontakt

Hummelshøj

Vitaparkvej 9, Indgang A, Plan 4

Kontor 23

8300 Odder

(+45) 28 74 00 02

anita@hummelshoj.net

Copyright © All Rights Reserved

Priser til erhverv er ex. moms på denne side