Healing

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Healing


En behandling varer ca. 1 time og vil altid tage sit afsæt i dig og din energi.

Du skal møde ind med åbent sind og være klar til at samarbejde for et godt resultat.


Giv mig et kald

 

Det er helt enkelt. Ring 28740002 og book din tid.


Du er også velkommen til at sende mig en mail på anita@hummelshoj.net


Medbring venligst et lagen.


De bedste hilsner Anita

Det skal du tro på

 

Når du kommer her, skal du tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig.


Du behøver ikke at tro på det alternative eller det spirituelle. Du skal blot tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig. Det skal du fordi enhver behandlings resultat er afhængig af, at du samarbejder og tror på den.


Du er din egen vigtigste healer. Når du går herfra vil du ofte få en enkel øvelse, en viden eller en refleksion med dig, som du selv skal følge op på efter behandlingen, for at fuldende processen.Hvad kan du komme med?

 

Healing kan være gavnlig for både fysiske, mentale og sjælelige smerter.


Kroppen bliver ofte det sted vi lagrer gamle og nye følelser, situationer og oplevelser. Du kender det fra den hovedpine, der opstår når du har for meget at tænke på eller fra den ondt i lænden, der ofte opstår efter du i en lang periode har båret for meget på dine medmennesker rent psykisk og følelsesmæssigt. Det hele lagrer sig i kroppen.


Derfor er energiarbejde en god behandlingsform. Jeg arbejder med at genoprette din energibalance, så du igen kan være tilstede i en optimal tilstand.


Sådan mødes du

 

Vi indleder med en kort samtale om det du ønsker skal være bedre. Herefter arbejder jeg med dig liggende på briksen, oftest med tøj på. Sko og briller skal af.


Energiarbejde er en hjælp til din krop. Kroppen er som udgangspunkt selvhelende, men fordi vi ofte byder den en hel del ekstraarbejde, kan aktivt  energiarbejde være det boost kroppen har brug for.


Inden du går er der igen plads til en kort samtale. 


DET SIGES

Tak for healing Anita. Du er simpelthen en gave.


- L. D.

Det gav en kæmpe forløsning for mig. Synes det har hjulpet mig godt videre.


– Anonym

Der er kommet sådan en ro i mig. Tak.


– Anonym