Fjernhealing

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Det skal du tro på

 

Når du modtager fjernhealing skal du være indstillet på at det er et samarbejde mellem dig, mig og den universelle energi.


Du behøver ikke at tro på det alternative eller det spirituelle. Du skal blot tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig. Det skal du fordi enhver behandlings resultat er afhængig af, at du samarbejder og tror på den.


Du er din egen vigtigste healer. Når din healing er ovre ringer jeg dig op eller sender dig en mail alt afhængig af hvad vi aftaler inden den aftalte tid. Fjernhealing


Fjernhealing er mega genialt. Hurra for at energierne ikke lader sig begrænse af afstande.
Jeg har sendt fjernhealing til Bornholm, Vojens, Sydney, Belgien...anywhere...

Vi er alle energi - derfor kan vi alle nå hinanden.

Giv mig et kald

 

Det er helt enkelt. Ring 28740002 og book din tid.


Du er også velkommen til at sende mig en mail på anita@hummelshoj.netDe bedste hilsner Anita

Brug for ro og balance?

 

Fjernhealing er at sende en healende energi til dig, din psyke, din krop, din sjæl - hele dig.

Energien er intelligent da den i forvejen er i forbindelse med dig, om du er bevidst om dette eller ej. Derfor vil du ved fjernhealingen opleve en bedring, hvor du behøver det - også selv om der er en fysisk afstand.

Healingen er en hjælp til din krop, så den igen kommer i balance og kan arbejde optimalt selv. Kroppen er som udgangspunkt selvhelende, men den kan komme ud af balance, som du også selv oplever at kunne. Derfor er healing så godt - fordi du igen kommer i balance.

Fokus på dig selv!

 

Måske mærker du en ubalance i kroppen eller i livet? Måske mærker du behov for at blive nustillet? 


Kroppen bliver ofte det sted vi lagrer gamle og nye følelser, situationer og oplevelser. Du kender det fra den hovedpine, der opstår når du har for meget at tænke på eller fra den ondt i lænden, der ofte opstår efter du i en lang periode har båret for meget på dine medmennesker rent psykisk og følelsesmæssigt. 


Jeg hjælper dig med at genoprette din balance i krop, sind og sjæl, så du igen kan mærke hverdagsglæden, finde handlekraften og performe optimalt.


DET SIGES

Tak for healing Anita. Du er simpelthen en gave.


- L. D.

Nøøjj, hvor giver det mening, selv om min krop er helt øm i dag. Tænker det er eftervirkning af det du forløste i går.


– P.

Anita Hummelshøj Mikkelsen havde valgt at skrive sit telefonnummer på en Facebookhistorie.

Det inspirerede mig til at ringe og høre nærmere. Vi aftalte en fjernhealing da jeg søgte sindsro og jordforbindelse.

Englekort, krystaller og en clairvoyance senere var jeg træt, men opløftet. Efterfølgende har jeg fået en ny retning i livet. Det samme gamle tog, men på nye fine skinner (for jeg ved jeg kan).

Så Anita TAK❤️ du får min varmeste anbefaling.


– Annie Reenberg