Clairvoyance

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Clairvoyance

At se klart

Giv mig et kald

 

Det er helt enkelt. Ring 28740002 og book din tid.


Du er også velkommen til at sende mig en mail på anita@hummelshoj.net
De bedste hilsner Anita

Det skal du tro på

 

Når du kommer her, skal du tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig.


Du behøver ikke at tro på det alternative eller det spirituelle. Du skal blot tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig. Det skal du fordi enhver samtales resultat er afhængig af, at du samarbejder.


PRAKTISK: Ønsker du samtalen optaget, så medbring din mobil eller en diktafon og optag. Det er okay.

Du vil opleve, at du er i stand til at høre ét under samtalen og andet eller mere når du genlytter samtalen senere.Hvad er en clairvoyance?

 

En clairvoyance er en forbindelse ml. dig og mig på energetisk plan. Denne forbindelse gør det muligt for mig at stille ind på dig. Dvs. jeg retter alt min energi ind omkrinng dig, så jeg kan mærke det hos dig, som du selv mærker og det, som du måske er blind for, men som det vil gavne dig at vide.


Denne forbundethed kan lade sig gøre fordi alt i universet er forbundet. I daglig tale også kaldet 'kemi' eller "stemning". "Der er en god kemi ml. dem", "Her er en god stemning", "Huset føles rart". Du kender denne forbundethed, det er blot ikke sikkert du har været så bevidst om den.


Sådan mødes du

 

Vi mødes fysisk, over telefonen eller via et online forum. Du har et ønske om, at få sat ord på det, som er vigtigt for dig at have fokus på, lige nu, i dit liv.


Jeg stiller ind på dig i få minutter og stille og roligt udfoldes de budskaber, som er til dig i tiden. Du vil altid få det, som er aktuelt nu. Den indsigt du behøver for at komme godt videre. Du vil indledningsvist blive spurgt om du har nogle spørgsmål, du særligt ønsker svar på. Det har du måske og måske har du ikke. Begge dele er okay.


Du er hjertelig velkommen.


DET SIGES

Jeg vil anbefale Anita Hummelshøj som en dygtig clairvoyant der går i dybden omkring beskeder fra universet og afdøde Som rammer 100% plet på en.

Dem hun får svar fra og som er med på ens sidelinjen i dagligdagen. ja nogen personer, kommer frem som man ikke har skænket en tanke i mange år.

Får bekræftet noget som jeg havde været OBS på I noget tid, men ikke helt kunne finde vejen til.

En fantastisk oplevelse som jeg kan bruge i fremtiden. 


- K.h. Heidi

Det bedste der er sket for mig er, at jeg investerede og lagde alle mine energier i en session med den dygtige  fabelagtige Anita Hummelshøj Mikkelsen.


– Mia Sinding Jespersen

Jeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on! Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt.


– Jette F.