Trommehealing smagsprøve

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Trommehealing

Walk up the mountain and claim my power back

Trommehealing er en kraftfuld og givende praksis, der kan have mange fordele. Ved hjælp af trommens vibrationer kan du dykke dybt ind i dit indre og højne din bevidsthed. Trommehealing kan være med til at lindre stress, angst og smerter samt skabe dyb afslapning og indre balance.


Gennem trommens rytmer kan du genoprette forbindelsen til dig selv og tage din kraft tilbage til dig selv. Oplev de transformative virkninger af trommehealing og giv slip på det, der ikke længere tjener dig.


Lad trommens vibrationer åbne døren til heling og personlig vækst.


Nedenfor finder du en smagsprøve på en trommehealing, som hjælper dig til at tage din egen kraft tilbage. Smagsprøven varer 3 min.

Den fulde healing varer 17 min.


Luk øjnene og lyt med 🌿 Benyt høretelefoner for den bedste oplevelse.

Note: Når du giver dig selv denne trommehealing får du adgang til den som video og som lydfil. Begge kan du tilgå i et online læringsforum OG let downloade til dine devices (computer, mobil, tablet etc.)