Stærk & fri

STÆRKERE & FRIERE

MØD DIG SELV

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

STÆRK OG FRI

Din personligedannelsesrejse

Udefineret længsel


  • du mærker en udefineret længsel efter mere/andet/større i dit liv, som DU ikke får indfriet.

Du indeholder mere


  • du ved, at DU indeholder mere end du viser i din nuværende relation/situation.

Du drømmer om


  • du drømmer om at leve et stærkere og friere liv, hvor du kan være 100% DIG.

Er du klar til at leve livet stærkere og friere, som værende DIG?

Jeg tror på at der er en mening med, at DU ER HER lige nu. Du kan måske genkende noget af følgende:

Du savner


  • du savner dig selv, selv om du tilsyneladende har det godt - på overfladen.

Du vil slippe


  • du gerne vil slippe tvivlen, usikkerheden, kontrollen, angsten eller den dårlige samvittighed, som efterhånden fylder for meget af DIT liv.

Find plads til hele dig


  • Du har ting i DIT liv, som DU har svært ved at stå ved overfor dine omgivelser fx. din spiritualitet, en angst, lavt selvværd, (for) store drømme, manglende kærlighed til..., en frygt for ikke at slå til eller andet, der larmer i DIT liv - Du ved selv , hvad det er DU har svært ved at stå ved, men du ved ikke, hvordan DU finder plads til at være HELE DIG eller hvordan DU kommer stærkere og friere videre.

Sådan henter du dine styrker hjem og står stærkere og friere i at være DIG i DIT liv!

Hør hvad Carina, Tina, Trine og Betina får ud af at deltage

DET SIGES

Jeg prøver virkelig at holde fast i alle de gode ting jeg har fået med mig. Hjertehealing, fokus på hara chakrat, finde min feminine side, at stå i mit eget lys. Men det er som om jeg står lidt stille pt. Så jeg bruger mine kort meget. Og idag fik jeg et kærligt vink med en vognstang. Jeg skal holde fokus 

Jeg har rykket mig enormt meget. Jeg tænker ikke så meget over hvad andre mener og synes om mig mere. Helt fantastisk følelse, at kunne slippe den angst lidt.


– T.T.

Wauuu. Være med til at fejre at der er SÅ mange gennembrud.

At jeg har turde gå med tilliden i stedet for frygten da jeg valgte en anden bil, som virkelig får mig til at føle mig stærk og fri.

At jeg har sat min relation til min kæreste fri - forstået på den måde at hvis han ville noget andet end det jeg kan være med til er det ok, at han vælger det. Jeg står ved, at jeg har brug for at føle mig stærk og fri til at leve et helt og nærværende liv. Det er kulminationen på mange års sorg og sætten mine egne behov på hold. Jeg er aller mest stolt af at kunne holde mig på min egen banehalvdel - og at sige tingene stille og roligt og at blive hørt og at der ser ud til at åbne sig en vej vi kan gå sammen. Nu går jeg bare ikke ved siden af mig selv. Jeg er meget mere hjemme i min energi og integritet.


– Anonym

Det var en super god og interessant aften, med nogle virkelig gode historier. Jeg synes jeg kunne spejle mig i noget i alle historierne og det gav mig noget. Har altid tvivlet på mig selv. Endda så meget at jeg nogle gange bliver i tvivl om det jeg føler er rigtig og så er det utroligt at høre andre have samme tanker og tvivler.

Synes det er helt magisk at dele historier på den måde.


– C

Note: På dannelsesrejsen deler vi fortællinger med hinanden i et trygt rum, med plads til alles fortællinger og alle deltagere.