Stærk & fri

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg hjælper dig med at åbne op for dit kærlige hjerte, for dig selv og dit liv, så du er stærk og fri i at være dig i dit liv ❤️

Din personlige dannelsesrejse

Det er vigtigere end nogensinde, at du evner at hvile i at være dig og kan stå stærk og fri i at være dig med alt hvad du er. Verden forandrer sig. Både på arbejdspladsen, privat og i fritiden øges behovet for, at du ved hvem du er og hvad du kan. Ligeledes vil du opleve at jo bedre du er til at tage kærligt vare på dig selv og til at stå op for dig selv jo stærkere og mere eftertragtet bliver du - alle steder.


Et menneske, der er hjemme i sig selv og som kan stå ved sine styrker og svagheder er i virkeligheden det stærkeste menneske. Langt stærkere end det menneske, der behøver at skjule sine sårbarheder og at please andre lidt for meget.STÆRK OG FRI

Udefineret længsel


Du mærker en udefineret længsel efter mere/ andet/større i dit liv, som du ikke får indfriet.

Du savner


Du savner dig selv, selv om du tilsyneladende har det godt - på overfladen.

Du har stress


Du vil ikke alene slippe din stress, du vil også justere dit liv, så du ikke møder stress igen. Du ønsker at leve mere og bedre. Du vil være den, der styrer dit liv og ikke længere lader andre gøre det.

Du indeholder mere


Du ved, at du indeholder mere end du viser i din nuværende relation/ situation.

Find plads til hele dig


Du har ting i dit liv, som du har svært ved at stå ved overfor dine omgivelser.


fx. din spiritualitet, en angst, lavt selvværd, (for) store drømme, manglende kærlighed til..., en frygt for ikke at slå til eller andet, der larmer i dit liv.


Du ved selv , hvad det er du har svært ved at stå ved, men du ved ikke, hvordan du finder plads til at være HELE DIG eller hvordan du kommer stærkere og friere videre.


Du drømmer om


du drømmer om at leve et stærkere og friere liv, hvor du har 100% plads til at være DIG.

Du vil slippe


du gerne vil slippe tvivlen, usikkerheden, kontrollen, angsten eller den dårlige samvittighed, som efterhånden fylder for meget af dit liv.

Du vil leve igen


Du har holdt dig tilbage. Du har ventet og du har været alt for pæn. Du har glemt, hvem du er og behøver hjælp til at definere dig selv på ny. Hjælp til at vise verden, hvem du egentlig er. 

KAN DU GENKENDE NOGET AF NEDENSTÅENDE?

Knus ❤️ Jette

”Jeg startede min "stærk og fri" rejse for et år siden, uden de store forventninger, men dog med en masse forhåbninger. Og jeg må sige at alle mine forhåbninger er blevet opfyldt. Min oplevelse er, at jeg netop står både stærkere og friere i mig selv i dag.


Det har været en spændende rejse at dykke ned i mig selv, og lære mig selv at kende igen, efter jeg i mange år har forsømt mig selv. Det har været en stor gave og kunne prioritere og fokusere på mig selv, og lære at det er vigtigt, at jeg tager mig godt af mig selv. 


Anita har hjulpet mig med at finde strategier for at klare de ting, som jeg tidligere brugte tid på at tumle med i hovedet. Det betyder jeg i dag kan være nærværende og glad i min dagligdag, og blandt mine kære.


Min generelle oplevelse er, at mit humør ikke længere tager så store udsving som tidligere. Jeg er i højere grad blevet herre over, hvad eller hvem, som får lov at påvirke mit humør negativt. Og de triste perioder er blevet færre og kortere, da jeg nu har lært strategier for at løse mine udfordringer og hurtigere finde ind til glæden og taknemmeligheden igen.


Denne udviklingsrejse har medført, at jeg har fået mere selvtillid og selvværd. Og jeg har lært at sætte grænser, da jeg er vigtig og fortjener at blive behandlet derefter. Jeg har lært, at jeg er vigtig og det er mit liv og min vej at gå. Tidligere lod jeg andre vælge vejen for mig, men det er slut nu.


Jeg vil klart anbefale andre at tage denne livsændrende rejse. Det har gjort en kæmpe forskel for mig, og i sådan en grad at mine venner og veninder er nysgerrige på at få opskriften. Opskriften er stærk og fri med Anita Hummelshøj Mikkelsen.”

Det, der kan spænde ben


Min indre kritiker

Ensomhed

Tristhed og sorg

Smerter

Jeg kender ikke mine styrker

Gamle mønstre

Surhed og vrede

Jeg kender ikke mine værdier

Panik

Sofa og kagespisning

Tvivl og usikkerhed

Føler ikke jeg er god nok

Mangler energi

Jeg giver op

Jeg tror ikke nok på mig selv

Jeg ved jeg kan, men jeg ved ikke hvordan jeg kan

Jeg kender ikke mit eget værd

Det vi drømmer om


At være stærkere og sundere

At stå stærkere i mig selv

At kunne lytte mere indad

At stå ved min spiritualitet

At være mere i balance

At flytte til et andet sted

At sige mit job op

At udleve mit drømmejob

At vide, at jeg er på rette vej

At være med færre smerter

At finde en dejlig kæreste

At nå min idealvægt

At være fuldtidsselvstændig

At tunge tanker forsvinder

At være mere mig

At være god ved mig selv

At vågne og glæde mig til dagen

Det den stærke og frie kan


Være mere rummelig for forskelligheder

Kan følge eget indre kompas

Lever sundere

Er grundglad

Elske sig selv

Står ved sig selv

Tør ytre meninger og holdninger

Opnår flere succeser

Mærker friheden i livet

Evner at forstå andre og alligevel blive hjemme i sig selv

Prioriterer sig selv højest

Tør træde ind i nyt

Har tillid til sig selv og til livet

Har kærlighed til sig selv og til andre

Er taknemmelig for det som er

Dem, der allerede er med på den stærke og frie dannelsesrejse genkender dette - gør du?

Lidt om Anita Hummelshøj Mikkelsen. Din personlige guide på rejsen

Jeg har god energi på at inspirere dig

Min mojo


Jeg har god energi, er kærlig og smilende. Jeg er både vild og stille, overfladisk og dyb. Jeg er hurtig og nogle gange for hurtig. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til hver eneste dag. Hver gang jeg byder en ny kunde velkommen bølger der en glædesrus og en nysgerrighed gennem min krop - for nu begynder endnu en rejse mod at stå stærk og fri.

Min vision


Jeg ønsker at inspirere mange tusinde mennesker, hvert eneste år, til at stå stærkere og friere i at være dem selv. Det gør også, at jeg ind imellem må overvinde min frygt for ikke at slå til eller for at lave fejl. Men pyt, for jeg har en tosset modig sjæl, som hver eneste dag presser på og driver mig frem mod at lykkes med mere og mere. 

Mine værdier


Jeg lever ud fra værdierne kærlighed, ærlighed, tillid og taknemmelighed. Faktisk synes jeg at disse værdier er så vigtige, at jeg har skrevet en hel bog om, hvorfor vi alle bør have dette afsæt for livet. Bogen hedder 'Stærk og fri - f*ck buzzwords og kom ind til kernen'. Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være.

Deltagere på Stærk og fri fortæller

Jeg prøver virkelig at holde fast i alle de gode ting jeg har fået med mig.


Hjertehealing, fokus på hara chakrat, finde min feminine side, at stå i mit eget lys. Men det er som om jeg står lidt stille pt. Så jeg bruger mine kort meget. Og idag fik jeg et kærligt vink med en vognstang. Jeg skal holde fokus.


Jeg har rykket mig enormt meget. Jeg tænker ikke så meget over hvad andre mener og synes om mig mere. Helt fantastisk følelse, at kunne slippe den angst.


– T.T.

Wauuu. Være med til at fejre at der er SÅ mange gennembrud.


At jeg har turde gå med tilliden i stedet for frygten da jeg valgte en anden bil, som virkelig får mig til at føle mig stærk og fri.

At jeg har sat min relation til min kæreste fri - forstået på den måde at hvis han ville noget andet end det jeg kan være med til er det ok, at han vælger det. Jeg står ved, at jeg har brug for at føle mig stærk og fri til at leve et helt og nærværende liv. Det er kulminationen på mange års sorg og sætten mine egne behov på hold.


Jeg er aller mest stolt af at kunne holde mig på min egen banehalvdel - og at sige tingene stille og roligt og at blive hørt og at der ser ud til at åbne sig en vej vi kan gå sammen.


Nu går jeg bare ikke ved siden af mig selv. Jeg er meget mere hjemme i min energi og integritet.


– Anonym

Det var en super god og interessant aften, med nogle virkelig gode historier. Jeg synes jeg kunne spejle mig i noget i alle historierne og det gav mig noget.


Har altid tvivlet på mig selv. Endda så meget at jeg nogle gange bliver i tvivl om det jeg føler er rigtig og så er det utroligt at høre andre have samme tanker og tvivler.


Synes det er helt magisk at dele historier på den måde.


– C

Note: På dannelsesrejsen deler vi fortællinger med hinanden i et trygt rum, med plads til alles fortællinger og alle deltagere.De bedste hilsner
Tina


Nu er jeg kommet igennem mit år i stærk og fri. Og hvilket år…!


Jeg er fløjet fra reden, med endnu større og stærkere vinger, end da jeg startede. Jeg er en bedre udgave af mig selv. Jeg er stærk, jeg tror mere på mig selv og har aldrig følt mig mere fri.


Men lad os gå tilbage fra før jeg mødte Anita.
Jeg har haft en meget turbulent og rodet barndom. Har altid været usikker. Jeg troede ikke på
mig selv, og det var sjældent jeg fik af vide, at jeg var okay og god nok, som jeg var. Der var altid noget jeg kunne gøre bedre eller anderledes. Så fortidens skygger har lagt som en tung dyne over mig.


Jeg har snakket med diverse psykologer. Alle er kommet med løsningsforslag, men det hjalp
kun kortvarigt. Jeg var hurtigt tilbage i mit gamle mønster, hvor jeg sagde til mig selv, at alt var min skyld og at jeg ikke var god nok.


Jeg stod alene med det, da jeg ikke kunne snakke med mine forældre om det. De lyttede stort
set aldrig når jeg kom med noget. Hvis jeg gjorde, var det bare mig, der var noget galt med.. Jeg har længe ville løsrive mig fra mine skygger, men har ikke kunnet finde lige den manual, der passede til mig.


Jeg mødte Anita første gang til en messe i Aalborg, hvor hun stod med alle sine kort. Jeg fik
hendes visitkort, hvor navnet på hendes facebook gruppe var. Jeg følte mig med det samme hjemme i det univers. Jeg har altid været meget spirituel, men har ikke turde lukke op for den side, i frygt for andres holdninger. Der reklamerede hun med et 8 ugers forløb, som hed stærk og fri. Det talte til mig og hver gang jeg gik på facebook, kom reklamen op. Det var som om det prikkede til mig hele tiden. Det endte med at jeg tilmeldte mig.


Det blev starten på mit nye liv.
Da de 8 uger var gået, var jeg allerede nået længere end jeg nogensinde havde nået og troet.
Jeg havde en session med Anita, hvor jeg havde fat i mit indre barn. Jeg gav mig selv omsorg, lige der, hvor jeg havde allermest brug for det. Så da hun reklamerede med et helt år i stærk og fri, var jeg ikke i tvivl. Selvfølgelig skulle jeg med. Jeg ville have mere og jeg vil udvikle mig mere. Det var en vild udvikling jeg var inde i, og fællesskabet med de andre på holdet var og er helt unikt og fantastisk.


I løbet af det år jeg har haft under Anita's kyndige vinger, har jeg følt mig set og hørt, som aldrig før. Jeg har kunne være mig selv hele vejen igennem. Der er en gensidig forståelse for hinanden i gruppen og ingen fordømmer dig. Man vil kun hinanden det bedste.


Jeg har sluppet min barndom/fortid på den helt rigtige måde og jeg har fundet ro i den og i
den jeg er.


Det har selvfølgelig været sindssygt hårdt undervejs. Jeg har vendt vrangen ud på mig selv. Set mine spøgelser i øjnene. Nogle gange har jeg haft lyst til at kaste håndklædet i ringen, men er altid blevet samlet op af Anita og de andre. Og det er det fællesskabet kan på stærk og fri.


Jeg står stærkere i den jeg er. Jeg føler mig fri. Jeg er stolt af den jeg er idag og jeg står ved
mig selv. Alt dette fordi Anita viste mig en manual til selv at finde vejen. Jeg har stadig en masse at lære endnu og der er stadig et stykke vej til mål. Men jeg kender vejen og er klar til at tage den. Jeg tør godt og jeg tror på, at jeg kan gøre det.


Stærk og fri - den personlige dannelsesrejse. Det bedste jeg har gjort for MIG.

Indsigt i modulerne, som du møder på din 1 årige rejse

På din dannelsesrejse har du adgang til 9 moduler, fællesmøder, online læringsrum, en facebookgruppe samt fri online sessioner med mig. Når du overvejer om forløbet er noget for dig, så er det vigtigt, at du kontakter mig. Jeg har en god snak med alle inden de kommer med på forløbet. På den måde er både du og jeg sikker på, at det er her du skal være for at udvikle dig på den bedst mulige måde.


Vil du med på rejsen, så tager jeg mig god tid til at onboarde dig, så du er helt tryg ved de forskellige online forums vi mødes i. I videoen nedenfor kan du høre, hvordan Betina var lidt skeptisk over at det var online, men også høre, hvordan det aldrig blev et problem.


Når du rejser med på Stærk og fri dannelsesrejsen er mange af mine andre udbud til en fordelagtig pris, så du let kan gøre mere, hvis du ønsker det.


Nedenfor ser du modultitlerne, som dækker over alt fra at lære om den stærke tilgang til livet, til skyggearbejde og livsdesign. Over en stressfri vej gennem livet til energiarbejde, healing, meditationer og meget meget mere. Du skal ikke lave det hele, hvis du kun behøver det halve. De første 4 moduler er anbefalelsesværdige at tage i rækkefølge mens du kan sortere frit i de følgende 5 moduler.


Modulerne opdateres løbende og ligeledes kommer der nye moduler til, som behovet opstår. Lige nu er der f.eks. mere på vej omkring krop og sundhed. Det kan lade sig gøre fordi jeg søger dygtige samarbejdspartnere, der dækker de områder jeg ikke gør. Det er vigtigt for mig, at du træder ind i et rum, hvor du kan se på dig selv i et helhedsperspektiv da det er i helhedssynet, du kan udvikle dig stærkest og friest.

Hvorfor varer det 1 helt år?


Fordi du på denne måde har  tid til både dit liv og din udvikling.


I løbet af et helt år, får du ikke blot fat i dine styrker og din frihed. Du får også dine nye vaner til at fungere i din hverdag. Det er vigtig for din fortsatte succes. Vi gør det grundigt, glædeligt og godt.

Helt enkelt skal du mærke efter om du er klar til at eje dig selv og dit eget liv

Elske dig selv og elske dit liv

FORLØBET FOREGÅR HER
✅ Online sessioner via zoom


✅ Online fællesmøder via zoom


✅ Lukket facebookgruppe


✅ Online læringsplatform med moduler, replays og andet godt


✅ Fysisk mødes vi, hvis du deltager i nogle af mine fysiske arrangementer

FORMÅLET ER👉 At du udvikler dig til at stå stærk og fri i at stå ved dig selv og i at tage din plads her i livet.


👉 At du lever livet ud fra dit hjerte og din intuition. At du lærer dig selv og din krops signaler godt at kende.


👉 At du kan være og give i livet fordi du elsker dig selv og den du er.


👉 At du er stressfri og i balance.

DIT UDBYTTE❤️ Du er hjemme i dig selv og kender dig selv så godt, at du kan hive dig op når du er nede og finde sikkerhed når du tvivler. Du lever livet indefra og ud.


❤️ Du er ikke i tvivl om, at du er vigtig og værdifuld - værd at elske og du elsker dig selv og det liv du lever.


❤️ Du ved, at der er masser af læringer i livet og er klar til at gå ind og modtage dem.


❤️ Du ved, at du aldrig er alene og altid kan få adgang til den hjælp du behøver.


❤️ Du lever i balance med dig selv og oplever en ro i både dig og i dit liv, som du altid kan komme ind til.


❤️ Du når dine drømme.


❤️ Du er stærk og fri i at være dig og i at leve og elske dig selv og dit liv.

"Det er klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv"


Tina K. T.
Det er her du lærer at være i din egen kærlighed så du bliver stærk og fri. Stærk og fri i at være dig, i at stå ved dig selv og i at leve det liv, der er dit.

Den bedste gave du giver dig selv

Værdi: Ubetalelig Pris: 30.000 kr.

Få yderligere information om året her

Hvorfor Stærk og fri?

Hvem er Stærk og fri for?

Hvad kendetegner de rejsende?

De første fugle er fløjet

Hvad kan jeg forvente?

Hvilket rum træder du ind i?

DIN LIVSINDSTILLING ER AFGØRENDE FOR DIN MÅDE AT HANDLE PÅ

BOOK DIN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE NU


Vi finder ud af om det er stærk og fri, der kalder eller om vi skal gå ad andre stier sammen.


Du kan også fange mig på messenger.