kopi

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Fællesdag inkl. The Dome Of Light

Livskraft og nærvær

Jeg vil gerne invitere dig med til fællesdag i Århus.


Mit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen. Jeg lever af at hjælpe mennesker mod at leve et stærkere og friere liv. Min styrke er, at jeg elsker mig selv og også elsker at hjælpe dig, når du er klar. Jeg vil at du lykkes.


Du får adgang til min livslange erfaring i at hjælpe andre godt på vej. Min erfaring er bred da jeg rummer alt fra traditionel coaching over NLPpraksis til mere spirituelle tilgange, som healing og clairvoyance og så er livskundskabens rødder dybe.

Du får en dag fuld af livskraft og nærvær

Du skal have lyst til at lege og lære


Du skal have lyst til selvudvikling


Du skal turde udfordre dig selv eller have mod på at prøve nyt


Du har enten et må du gerne vil nå eller også er du et sted, hvor du kan mærke, at du trænger til at være med dig selv og din egen indre/ydre udvikling


Måske længes du efter mere tid og fokus på dig selv og efter at finde din plads i livet

Lidt om Anita 


Jeg ved meget

Min sjæl ved mere

Jeg evner at trække på dens viden og visdom


Jeg er spirituel

Jeg er hjælpsom

Jeg er forbundet med naturen og med mine medmennesker

Jeg har god energi på at inspirere dig

Min mojo


Jeg har god energi, er kærlig og smilende. Jeg er både vild og stille, overfladisk og dyb. Jeg er hurtig og nogle gange for hurtig. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til hver eneste dag. Hver gang jeg byder en ny kunde velkommen bølger der en glædesrus og en nysgerrighed gennem min krop - for nu begynder endnu en rejse mod at stå stærk og fri.

Min vision


Jeg ønsker at inspirere mange tusinde mennesker, hvert eneste år, til at stå stærkere og friere i at være dem selv. Det gør også, at jeg ind imellem må overvinde min frygt for ikke at slå til eller for at lave fejl. Men pyt, for jeg har en tosset modig sjæl, som hver eneste dag presser på og driver mig frem mod at lykkes med mere og mere. 

Mine værdier


Jeg lever ud fra værdierne kærlighed, ærlighed, tillid og taknemmelighed. Faktisk synes jeg at disse værdier er så vigtige, at jeg har skrevet en hel bog om, hvorfor vi alle bør have dette afsæt for livet. Bogen hedder 'Stærk og fri - f*ck buzzwords og kom ind til kernen'. Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være.

Dagens indhold emmer af kærlighed og nærvær

På denne dag prioriterer jeg, at du udvikler dig i din egen helhed. Når du åbner op for at udvikle dig er det vigtigt, at du har dig selv med på alle plan. Derfor vil du opleve, at vi kommer omkring både krop, sind og sjæl i forløbet. Den bedste udvikling er den, der inkluderer hele dig.
1. Modul - 1. maj

Livsstatus


Vi tager et tjek på din tilfredshedsstatus lige nu. Tilfredshed med vigtige elementer i dit liv. Vi snakker også om, hvad du forventer du kan når du indfrier dine drømme og ønsker for livet. Det er her vi trækker en streg i sandet, der hedder før og efter jeg fandt mine personlige værdier.


I tiden mellem dette og næste modul får du en healing at lytte til. En healing, der er din, som du må beholde. Healingen hjælper din krop, dit sind og din sjæl med at integrere det nye du lærer her.2. Modul - 8. maj

Kend dit personlige værdisæt


Hvilke værdier tror du, at du lever ud fra? Kender du dem? Vi bruger tiden sammen på at du får helt styr på, hvilke værdier, der er dine personlige værdier. Disse værdier vil være altafgørende for, om du tager din plads her i verden og om du oplever succes med det at være dig.


I tiden mellem dette og næste modul får du en healing at lytte til. En healing, der er din, som du må beholde. Healingen hjælper din krop, dit sind og din sjæl med at integrere det nye du lærer her.3. Modul - 15. maj

Sådan har du et kompas


Vi følger op på dine værdier - dem vi fandt i sidste modul. Vi tjekker om du har landet dem bedst muligt. Justerer og tilpasser, hvis det er nødvendigt. Det er også her du lærer, hvordan du skal benytte dit personlige værdikompas, så du får størst glæde af det.


I tiden mellem dette og næste modul får du en healing at lytte til. En healing, der er din, som du må beholde. Healingen hjælper din krop, dit sind og din sjæl med at integrere det nye du lærer her.4. Modul - 22. maj

Sådan bruger du kompasset


Hvad kan du nu med dit nye værdikompas? Hvordan kan du bruge det som dit personlige redskab til at pejle ind på din vej frem i livet. Du skal nemlig ikke gå alle andres veje. Du skal gå DIN vej i dit liv. Du vil meget lettere kunne sige til og fra, vælge og tage stilling til stort og småt i dit liv. Det er lettere at vælge rigtigt første gang.


Efter dette modul får du en healing at lytte til. En healing, der er din, som du må beholde. Healingen hjælper din krop, dit sind og din sjæl med at integrere det nye du lærer her.5. Modul - dato og sted sættes under kurset

Backup


Du kan spørge ind til det det du mangler at få eller at forstå.

Du får tips og inspireres. Vi sikrer os, at du nu er klar til at bruge dit personlige værdikompas.


UDFOLD DINE VINGER


Lad dig guide af dit indre værdikompas


I løbet af de 5 uger kurset varer får du et dybt kendskab til dit personlige værdikompas. Du lærer, hvad dit kompas består af, hvordan du lever med det, bruger det og lytter til det.


Et stærkt kursus.


For dig, der gerne vil stå stærkere i dig selv og i livet.

Helt enkelt skal du mærke efter om du er klar til at eje dig selv og dit eget liv

FORLØBET FOREGÅR HER✅ Online fællesmøder via zoom, hver mandag i 4 uger + et afsluttende møde vi sætter datoen for når kurset er i gang.


✅ Hver gang kl. 17.30 til 19.30 - kan du ikke være med live kan du se replay bagefter.


✅ Lukket facebookgruppe til fælles dialog og inspiration


✅ Online læringsplatform med velkomst, information, mødelinks og healinger.


Har du svært ved teknikken, skal jeg nok guide dig, så du er tryg i at være med online.FORMÅLET ER👉 At du udvikler dig til at stå stærk og fri i at stå ved dig selv og i at tage din plads her i livet.


👉 At du lever livet ud fra dit personlige værdikomas


👉 At du kan være og give i livet fordi du elsker dig selv og den du er.


👉 At du er stressfri og i balance.

DIT UDBYTTE❤️ Du er hjemme i dig selv og kender dig selv så godt, at du kan hive dig op når du er nede og finde sikkerhed når du tvivler. Du lever livet indefra og ud.


❤️ Du er ikke i tvivl om, at du har ret til din egen plads her i verden. Du er bevidst om, at du må gerne fylde og tage din plads.


❤️ Du ved, at der er masser af læringer i livet og er klar til at gå ind og modtage dem.


❤️ Du lever i balance med dig selv og oplever en ro i både dig og i dit liv, som du altid kan komme ind til.


❤️ Du når dine drømme.