Guldborg Unlimited ApS

Omtale

alt det de andre siger...

Guldborg

Unlimited ApSKey-Mate ApS


Læs mere...

Odder tømrer- og snedkerforretning ApS


Læs mere...

DII Børnenes have


Læs mere...

Klippestudie


Læs mere...

Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS


Læs mere...

Bøgedal skovbrug


Læs mere...

Vitus Bering


Læs mere...

Har du udfordringer, så prøv det her


Inden Poul Guldborg, ejer af Guldborg Unlimited ApS, stødte på Anita Hummelshøj, var hans erfaring med healing og clairvoyance begrænset.

”I forhold til det alternative, er jeg skeptisk, som mange danskere nok er - men også åben. Hvis nogle siger, de kan gøre noget godt for mig, så vil jeg i udgangspunktet gerne prøve det. Men jeg forholder mig også kritisk til det.”


Det er imponerende


Poul Guldborg gik i første omgang med til at prøve healing og clairvoyance hos Hummelshøj for at få et bedre indblik i, hvordan det virker, og hvad det kan bruges til. Han ville være sikker på, at han kunne stå inde for oplevelsen, inden han begyndte at anbefale det til andre.


”Nu har jeg prøvet begge dele. Folk kan tænke alt muligt om healing, og det er der mange der gør, men jeg ser det som en slags god massage. Min energi bliver friseret lidt – og det skaber ro. Når vi taler om det clairvoyante, gik jeg ind i det med åben skepsis.”


Allerede på det første møde blev Poul Guldborg positivt overrasket over, det Anita Hummelshøj kunne. Hun så ting, som han aldrig havde fortalt andre om, og som ingen ville have kunnet google sig frem til.


”Hun kunne endda fortælle mig, hvor jeg var henne i mit forløb. Jeg var langt fra mål endnu, men det skulle nok gå. Det handlede om min livsopgave. Jeg har ikke helt vidst, hvordan jeg skulle få hul på den. I denne periode har Anita hjulpet mig med, hvordan jeg skal gribe det hele an. Det har været en rigtig god proces. Hun har været god at have med på ’rejsen’.”


Helt tryg i Anitas selskab


Men skal der ikke være videnskabeligt belæg for, om noget virker? Det mener Poul Guldborg ikke. Han fortæller en anekdote om videnskabsmanden Niels Bohr, der var meget plaget af gigt. Kastanjer var kendt for at afhjælpe gigtsmerter, men det var aldrig blevet videnskabeligt bevist.

”En dag ville en studerende låne nogle nøgler til et depot, og Niels Bohr hiver et nøglebundt og nogle kastanjer op af lommen. Ved synet af kastanjerne, spærrer den studerende øjnene op og kigger forfærdet på Niels Bohr: ’Jamen Hr. Bohr, en stor videnskabsmand som Dem, tror De på sådan noget?’ Niels Bohr siger blot: ’Næh, …men det hjælper.’ Jeg tror, at hvis man har den tilgang, kan det hjælpe, uanset om man tror på det eller ej. Da jeg f.eks. prøvede akupunktur for første gang, for mere end 30 år siden, sagde jeg også til akupunktøren, at jeg ikke troede på det. Men det virkede. Jeg har det som Niels Bohr, jeg er ligeglad med hvordan, bare det hjælper.”


Poul Guldborg er da heller ikke tvivl om, at nogle ting simpelthen skal prøves af. Det hjælper ikke at være bange for noget, bare fordi man ikke har prøvet det før.


”Jeg har været helt tryg i Anitas selskab gennem hele forløbet. Hvis andre har nogle udfordringer, så prøv det her. Hvis det er gavnligt, så skal man ikke være bange for det. Det værste der kan ske er, at det ikke virker. Jeg må bare indrømme, at hun er skarp.”


Store beslutninger og fredagshealing

Poul Guldborg har fået noget helt konkret ud af sin relation med Anita Hummelshøj. Hun havde tidligere fortalt ham, at hun blev brugt, når andre skulle træffe store beslutninger, fx i forbindelse med generationsskifte i virksomheder og lignende. Derfor ringede han til Anita, da han stod overfor en vigtig beslutning. Opgaven lød lukrativ og spændende, men noget i Poul Guldborg strittede imod.

”Jeg valgte at tage en telefonisk session med Anita. Hun var meget klar omkring, at hun ikke kan gå ind i andre mennesker uden tilladelse. Heldigvis kender hun mine værdier og kunne dermed råde mig alligevel – og den anden person delte ikke mine værdier. Så jeg sagde nej tak til opgaven. Jeg spørger ofte andre til råds, og det var nærliggende at spørge Anita, om jeg tog fejl. Det viste sig siden, at det gjorde jeg ikke.” 


Poul Guldborg har prøvet både clairvoyance og healing og har fået meget ud af oplevelserne. Han runder samtalen lidt filosofisk af.


”Min mentale krop skal plejes ligesom min fysiske krop skal det. Når jeg har været til en halv times healing hos Anita, så er det som om jeg har fået en kropsmassage. Der er fred og ro i systemet. Jeg aner ikke, hvad det er, hun gør – men det virker for mig.”


Om Guldborg Unlimited ApS

Guldborg Unlimited ApS blev grundlagt af Poul Guldborg i foråret 2006, og virksomheden har til huse i Skødstrup nord for Aarhus. Guldborg Unlimited løser løbende kommunikations- og kundeserviceopgaver for små og store danske virksomheder, det offentlige og internationale organisationer og koncerner.