Omtale

DER ER SAGT MEGET GENNEM ÅRENE

Jeg hjælper fortravlede mennesker med at føle sig stærkere og friere. Du slipper tvivlen og den dårlige samvittighed ved at lære at tage din handlekraft hjem til dig selv igen. Vi genopbygger kontakten til dit eget indre kompas gennem både traditionelle tilgange og spirituelle tilgange.

Siden jeg d. 1. januar 2009 tog springet ud i mit selvstændige virke har jeg faciliteret, workshoppet, coachet, behandlet og hjulpet rigtig mange mennesker.


Jeg har været omkring mange brancher og titler.


I bund og grund er jeg fløjtendes ligeglad med titlerne. Titlerne er alene pyntet udenpå det, som jeg er allermest interesseret i, nemlig dig og din personlighed.


Den røde tråd gennem årene har været:

  • at møde dig som ligeværdig
  • at ville dig det bedste


Sådan er det stadig.

Der er sagt meget gennem de mange år.


Her er et lille udsnit


Anita er skarp. Hun forstår at lytte, men også at udfordre dig på at finde dit kant og budskab. Hun formår at skære ind til benet, guide dig, og er super konkret i sin feedback. Resultatet er, at du finder frem til dit budskab, hvad du står for og ind til din kerne”. Jesper Hammer, Leder


Tak for dine inspirerende og friske tilgange til profilering og til reflektion over egne vaner.
Hanne Wiese


I foråret 2018 var det på tide at trække stikket for en stund. Jeg stod ved en skillevej og skulle træffe nogle store beslutninger og det påvirkede min søvn og mit humør over en længere periode. Så jeg gav jeg mig selv en gave – et døgns Retreat i selskab med Anita.

Jeg fik professionel sparring igennem samtale, fandt ro i mig selv efter healing og i de stunder, hvor jeg var alene, var der tid til refleksion og aha-oplevelser. Jeg oplevede, at mit forløb blev tilrettelagt specifikt til mig, i takt med den proces jeg gik igennem og efter 24 timer, stod mine beslutninger helt klart for mig.
Anita er meget tillidsskabende, nærværende og lyttende og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger.

Carina Vesterboe Andersen


"Vi skulle have et nyt værdigrundlag, da vores gamle var forældet, og i den proces har Anita hjulpet os med at få udarbejdet et nyt.

Værdigrundlaget blev til i en proces med oplæg og gruppearbejde. Anitas oplæg er inspirerende og kan på nogen virke provokerende, men som en ansat sagde, ” det gør ikke noget, at vi indimellem bliver rystet i vores meninger”.

 Det har været inspirerende at samarbejde med Anita, det er altid sundt, at der kommer andre syn og ord på den pædagogiske hverdag.

Vi har i dag et værdigrundlag som er kort og præcist, et værdigrundlag alle kan huske."
Med venlig hilsen, Jette Schæfer, Institutionsleder


”Jeg har allerede fået rigtig meget ud af at deltage i MESTERVÆRKET selv om vi kun har været i gang i små 3 måneder. Jeg har fået en større selvindsigt, fået mere klarhed over hvor jeg vil hen med min virksomhed, hvorfor og hvordan jeg vil det. Vi har alle fået en makker og flere gode sparringspartnere i MESTERVÆRKET. Jeg tilmeldte mig fordi jeg gerne ville udvikle mig personligt og forretningsmæssigt. Jeg havde mødt Anita til et erhvervsnetværk, så jeg var tryg ved at tilmelde mig. Jeg synes at flere Mestre skal tage springet og komme med fordi vi er flere, som trænger til et spark i r…. for at få styr på tingene. Arbejde det kan vi! Men at have styr på alt det, der ligger bag det at drive en forretning, er den helt store udfordring. Det er godt at vide, at Anita gider hjælpe og interesserer sig for mig og min virksomhed.”
Jesper Damsgaard, Quist VVS ApS/ J. DamsgaardJeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on! Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt."

Jette Flejsborg


"Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Anita i et personligt forløb, og det var langt over min forventning. Anita er et professionelt, varmt og tillidsvækkende menneske, som forstår at udfordre, afdække og inspirere mig som person. Med sit glade væsen, sine professionelle værktøjer og sin nysgerrighed på andre mennesker, opnår hun enestående resultater. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre, og jeg vil ikke tøve med at bruge Anita igen"
Susanne Secher, Rekrutteringskonsulent


"Tusind tak for en meget berigende aften, mange gode input, du ramte virkelig lige ned i kernen af de problemer de går med derude, indenfor deres verden er de så vant til at drage omsorg for andre, de glemmer sig selv, derfor var det dejligt at høre dit oplæg.

Dit billede med toiletrullen gav meget snak bagefter, en simpel måde at sige det på, men hvor er det rigtig.
Husk dig selv i arbejdslivet og lyt til mavefornemmelsen den har som regel ret."
Susanne Klausen Næstformand i SoSu sektoren, FOA Silkeborg Skanderborg


"Tak for et glimrende oplæg  om arbejdsglæde og effektivitet - jeg tror, det gav stof til eftertanke hos adskillige og virkelig noget, vi kunne bruge! knus og hav det godt!"
- Anne V.


"Fantastisk positiv energi der smitter, gode små fif til hverdagen og en bevidstgørelse af de ting vi godt ved, men ikke gør... Powerboost"
Ernst & Young statsautoriseret revisor, Henrik Andersen


"Lige en lille hilsen her fra med tak for et super godt arrangement i går aftes. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, vi syntes du gjorde det aldeles framragende. Vi var RIGTIG glade for, at du ville tage turen til Ebeltoft. Så et stort TAk til dig.
Helene Røberg, Grafisk + -  på vegne af Æblekernen


"Dejligt fortroligt forløb, som har givet mig indsigt i at se tingene fra andre vinkler. Det var specielt godt med de værktøjer vi i samarbejde har fået lavet. Resultatet er en mere rolig og velovervejet Søren som kan se tingene i flere perspektiver nu"
Overmontør hos Verdo, Søren Ravnholm

”Jeg er super tilfreds med mit forløb hos Anita. Hun er som person meget tillidsvækkende og samtalerne var hyggelige og givende. Man løser selv problemerne med Anitas hjælp, jeg fik mulighed for at se tingene fra andre vinkler. Jeg var chokeret over min Extended DISC profil og valgte med afsæt i profilen og samtalerne at gøre noget ved min profil som leder!! Privat har jeg også fået en større forståelse for de forskellige situationer. Jeg har i dag et godt kendskab til mine stærke sider, større selvværd og selvtillid. Alt i alt har det hjulpet mig enormt”
Leder af Keymate, Kim Tapdrup

"Det var en utrolig dejlig oplevelse, men samtidig grænseoverskridende. Det var seriøst og man følte man blev taget alvorligt. Når man gik fra en session, havde man en følelse af at man bare kunne klare alt. Energi - Overskud"
Termografitekniker, Energi Randers


"Positiv energi, mere mod til at spørge og måske tage konflikter op. Flere redskaber til at være mere positiv. God oplevelse at dele med mine kolleger som var med på kurset."
Mette Hansen, Dekoratør Salling


”Jeg valgte at være med i MESTERVÆRKET fordi jeg havde en fornemmelse af, at Anita, som er meget forskellig fra mig, ville kunne give mig ny læring. At være med i MESTERVÆRKET kræver energi. Overvejer du om det er noget for dig, skal du være klar til at få en større selvindsigt og være klar til at udvikle dig ledelsesmæssigt. Anita prikker til os og kræver noget af os. Det virker godt, at vi også kan lære af de andre i gruppen.

At være med prikker til min dårlige samvittighed, jeg har været i gang i 20 år med min virksomhed, og alligevel er der plads til flere ting på min ’to do’ liste. Noget af det jeg især tænker over er, hvordan jeg med min øgede bevidsthed omkring folks forskellige adfærd og motivationsfaktorer skal tilgå mine medarbejdere og sørge for at de trives. Der er sket meget siden jeg var ung i faget og i dag kræver det noget andet at være Mester end det gjorde dengang. Det er altid godt at blive skubbet lidt.”
Jan Sæderup, Skovby Snedkeri A/S


”Mange ting kom frem i lyset og jeg her lært mine kolleger bedre at kende…lettelse over at problemerne bliver taget op”
Pædagog, Helge M. Mechlenborg


”Godt kursus der giver en masse værktøjer til selvudvikling.
Et middel til et positivt livssyn og en glad hverdag”
Værkfører, Tommy Thomasen

”Spændende program – dejligt afvekslende med plenum/ grupper, Inde/ude, Teori/opgaver/ lege. Godt at vi skulle bevæge os og grine. Du er god til at forklare ’stoffet.”
Biolog, Signe Bøttzau


”Gennem mit deltagerskab har jeg lært at det ikke kun er mig, som har udfordringer i hverdagen. Det er godt at vide og giver mig lidt ro på. I MESTERVÆRKET bruger vi hinandens erfaringer på tværs af faggrupper. Jeg valgte at deltage for at få nye input og for at kunne sparre med nye bekendtskaber. Når man er med, skal man være klar på at udvikle sig selv og lære af hinanden også.”
Anders Bjerregård Pedersen, Murerfirmaet Bjerregård-Pedersen ApS


”Du har en positiv og rolig udstråling, man føler sig godt guidet af dig” 
Hortonom, Liselotte Nielsen

”Humor – god energi – rum og plads til alle deltagere”
Biolog, Bente Andersen


”Udfordrende og lærerigt”
Arkitekt, Helle Kousholt


”Vi fik grinet og smidt barrikaderne. Vi er kommet et skridt nærmere i at få et godt samarbejde. Godt program med passende skift mellem sjov og alvor”
Ingeniør, Gitte Jensen

”Stor personlig udvikling på kort tid. Man arbejder med spørgsmål man burde stille sig selv hver dag, men sjældent får gjort. Stor gave til mig selv at have deltaget.”
Sygeplejestuderende Anne Thomasen

”God stemning. Uformelt og ærligt hele vejen rundt”
Socialrådgiver, Signe Rasmussen


"Jeg har med stort udbytte brugt Anita som coach i forbindelse med en svær periode i mit arbejdsliv. Hun er tålmodig og vedholdende i arbejdsprocessen - og god til at få mig til at fremfinde nye
perspektiver på en fastlåst situation. Anita er varm, kærlig og ærlig, og jeg bruger hende gerne som coach igen når situationen kræver det."
Hanne Lise Rasmussen, proceskonsulent, HR-afdelingen, Horsens Kommune.

"Ny viden og ting der skal reflekteres over. Også udfordringer og muligheder, der kommer frem efter nogle af de ting du har sagt. Jeg blev både underholdt, udfordret og aktiveret - og DET er altid en super oplevelse"
Mette Møller-Rasmussen, Memora Consulting